CuckooMobile, een woordje uitleg

De wereld van mobiele telefonie: een fascinerende wereld waarin wij maar al te graag vertoeven met onze GSM, smartphone of tablet. We kunnen dan ook niet anders dan gelukkig zijn met het nieuwe en verrassende Cuckoomobile!

Cuckoomobile is een onweerstaanbaar concept, waarbij het beste gamma van GSM’s, smartphones en tablets aan aangename prijzen wordt aangeboden. Hierbij passeren alle grote merknamen de revue. Op zich al een heel leuk idee, maar het wordt nog interessanter als je hoort dat Cuckoomobile provider free werkt. Dat betekent dat je geen verplichtingen hebt aan een of andere provider en je zit niet vast aan gedwongen contracten. Als klant heb je volledige vrijheid van keuze. En dat is precies wat bedenker Stephen Vankemmel wou bereiken met deze Cuckoomobile. Hij bedacht dit concept om in zijn filialen een complete service te kunnen geven, ook voor mobiele telefonie.

Koekoek!

Achter de bijzondere naam van Cuckoomobile schuilt een speels idee. Cuckoo is het Engelse woord voor koekoek. En vanuit dat beginpunt maakt Vankemmel de vergelijking: de mobiele telefoon is net als een koekoeksklok. “Je had de klokken vroeger in talloze kleuren, in verschillende groottes en met verscheidene functies. Net als de koekoeksklok kan de GSM dienen als klok, wekker en drager van muziek. En net zoals de klok vroeger in elke huiskamer hing, heeft bijna iedereen nu een GSM of smartphone op zak,” aldus zaakvoerder Stephen Vankemmel.

Het aanbod van Cuckoomobile biedt voor elk wat wils. Een simpel modelletje om enkel mee te telefoneren of een compleet uitgeruste smartphone met allerhande applicaties: hier vind je ze allemaal aan sterke prijzen. Bovendien is Cuckoomobile toegankelijk voor iedereen! Leuk om een communicant te verrassen of om met moedertjesdag eens iets anders dan bloemen te geven.

CuckooMobile Advies

Je kunt voor je aankoop in de winkel gerust het advies van het personeel vragen, of je kunt simpelweg een toestel bestellen via de website. Na een online bestelling, kan je het pakketje gewoon afhalen in je dichtstbijzijnde filiaal; keuze uit die van Roeselare, Diksmuide, Poperinge of Ieper. Ook nadien staat het team klaar om je wegwijs te helpen door alle functies van je nieuw toestel. Doordat de GSM’s, smartphones en tablets hier niet aan providers gebonden zijn, spreken we ook van een uniek concept in de streek. Je koopt hier een toestel zonder contract en kiest zelf de provider, wat in andere shops vaak geen mogelijkheid is. Vankemmel lanceerde het idee dan ook met één hoofdgedachte: de wensen van de klant centraal stellen.

Met de formule van Cuckoomobile lukt dat moeiteloos!

CUCKOOMOBILE STORES

IEPER Rijselseweg 28 057 20 98 94
POPERINGE Europalaan 2 057 36 34 74
DIKSMUIDE Ijzerlaan 31 051 69 80 40
ROESELARE Brugsesteenweg 579A 051 62 70 40

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2016 | Cuckoomobile.be | Onderdeel van GSI

Realisatie JerrixIT